Kerstmarkt Duiven

De lange hete zomer van 2018 zorgde ervoor dat ik meer dan ooit naar kerst verlangde. Eigenlijk is bij mij pas vorig jaar de kerstmanie toegeslagen. Waar ik kerst vroeger niet veel aan vond, werd ik rond september vorig jaar ineens besmet met het kerstvirus. Nou ja ineens, ik denk dat ik enigszins heel erg veel beïnvloed ben door vlogmas video’s van you tubers, zoals Zoella en Boncolor. Gelukkig is nu eindelijk de tijd aangebroken om mij weer volop in kerstsferen te dopen.

Om weer helemaal in de stemming te komen zijn we begonnen met de kerstmarkt in de Intratuin Duiven. En wow die stelde zeker niet teleur. Ik heb mijn ogen uitgekeken en ook voor mijn dochter (5 jaar) was het echt een uitje. Het mooie is dat het ook nog eens volledig gratis is (als je de verleiding van eten en spullen kan weerstaan 😉 ). Verder is er ook een hele leuke indoor en outdoor speeltuin, waar de kinderen onwijs leuk kunnen spelen. Hieronder een kleine impressie van de kerstmarkt.

 

De entree via de roltrap vond ik geweldig, je waant je in een soort droomvlucht van de Efteling. De kerstdorpen zijn mijn favoriet bij een kerstmarkt. In Duiven is het eerder een kerstland dan een kerstdorp. Met de camera is het eigenlijk niet goed vast te leggen.

Als je van kerst houdt en een dagje weg wilt zou ik zeker de kerstmarkt van Intratuin Duiven aanraden. Wij waren er op zondag om 10:00, maar om 11:00 werd het al behoorlijk druk. Als je in alle rust wilt genieten en je hebt de mogelijkheid, dan zou ik er op een doordeweekse dag naartoe gaan.

 

Volgend weekend gaan we denk ik naar een andere kerstmarkt, maar ik weet niet of die kan tippen aan Duiven. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s